Wat een geluk dat ik FamousHair gevonden hebt. Onlangs begon mijn haar zijn kleur te verliezen. Maar nu ik FamousHair gebruik blijft mijn kleur behouden.

Femke Biermans

Ingrediënten

FamousHair is zorgvuldig samengesteld uit de volgende ingrediënten.

Panthotheenzuur, vitamine C en biotine

Panthotheenzuur (vitamine B5), vitamine C (als Ascorbinezuur) en biotine geven het haar een gezonde glans en helpen de kleur te behouden. Het extra pantotheenzuur in FamousHair kan in sommige gevallen zelfs de oorspronkelijke haarkleur herstellen.

Methylsulfonylmethane

Methylsulfonylmethane (MSM) is een zwavelcomponent en stimuleert de aanmaak van keratine. Keratine voedt de haarwortel en is een vitaal element voor gezond haar. Zo zal bij regelmatig gebruik ook dikker haar het resultaat zijn.

Sillica

Sillica verbetert de kwaliteit van de bloedvaten rondom de haarzakjes, waardoor de celdeling toeneemt en ook de doorstroming in het bindweefsel wordt verbeterd. Het verlengt zo de groeifase van het haar en gaat haaruitval tegen.

Overige ingrediënten

Zaagpalm extract (serenoa repens), calcium (als calciumcarbonaat), cel zouten, beta-sitosterol, bromelaine, zink, protease, folium zuur, koper, jodium (als kelp), cellulose, croscarmellose natrium, magnesium stearaat, microcristallinne cellulose, gemodificeerde cellulose.

"Mijn haar had de neiging alle kanten op te gaan staan en ik had altijd veel dode punten. Nu met FamousHair heb ik dit niet meer."

Anne Fintelmann

Door weekblad Vriendin is Famous hair als positief getest. Lees alles over de positieve test in Vriendin nr 47