Wat een geluk dat ik FamousHair gevonden hebt. Onlangs begon mijn haar zijn kleur te verliezen. Maar nu ik FamousHair gebruik blijft mijn kleur behouden.

Femke Biermans

Wanneer FamousHair?

Door een ongezonde levensstijl, stress, 'hormonale' omstandigheden als zwangerschap of overgang, maar ook gewoon door ouderdom kunnen haarproblemen ontstaan. Haren verliezen hun glans, het haar oogt dof en breekbaar of valt zelfs uit. Steeds meer vrouwen krijgen net als mannen last van haaruitval.

Als mensen stress ervaren, alle soorten hevige druk die op lichaam en geest worden uitgeoefend, vergt dit veel van hun natuurlijke reserves. Bijvoorbeeld door een verhoogde afgifte van het stresshormoon cortisol raken de bijnieren uitgeput en kunt u letterlijk grijze haren krijgen. FamousHair helpt de bijnierproductie ondersteunen, waardoor de natuurlijke reserves hoog blijven en u steeds de optimale omstandigheden voor gezond haar creëert.

Wanneer FamousHair?

"Mijn haar had de neiging alle kanten op te gaan staan en ik had altijd veel dode punten. Nu met FamousHair heb ik dit niet meer."

Anne Fintelmann

Door weekblad Vriendin is Famous hair als positief getest. Lees alles over de positieve test in Vriendin nr 47